Jestli už tu takové téma někde je tak se omlouvám, hledal jsem, ale nenašel, tak mě prosím na něj odkažte.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
AntaresX9 píše: Za mě doporučuju Ernie Ball který podle mojí zkušenosti vydržej celkem dlouho a balení stojí snad dokonce jen 130Kč
Jester píše:Jak máš ty struny dlouho? Mně se to stávalo prakticky tak po 3 až 4 týdnech s obyčejnými niklovými strunami. Zkus Elixíry, tam tenhle problém není. Ani je nemusíš utírat.
AntaresX9 píše: Asi po tejdnu drhly jak prase a měl jsem od nich po každym delšim hraní uplně černý prsty.
wawelin píše:Ty teďka tak nevim ani, maximalně měsic, dele ne. Vždycky je měnim nejdřív po 2 měsících, ono furt kupovat nove..

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
AntaresX9 píše:Jinak už vidim jak jdu na hodinu kytary a ptám se učitele jestli si u něj můžu umejt ruce aby mi nezoxidovali struny
woro90-1 píše:Člověče, víš co znamená "poniklované"? To je od slova poniklovat, tedy pokrýt povrch niklem. Pokud máš u niklových strun problém že ti ten nikl na povrchu oxiduje, budou na tom poniklované, které mají povrch taktéž niklový, lépe?
woro90-1 píše:Člověče, víš co znamená "poniklované"? To je od slova poniklovat, tedy pokrýt povrch niklem. Pokud máš u niklových strun problém že ti ten nikl na povrchu oxiduje, budou na tom poniklované, které mají povrch taktéž niklový, lépe?
kmensik píše:
Fast Fret? Olejíček?
wawelin píše:kmensik píše:
Fast Fret? Olejíček?
Fast Fret nejaky mam. Je to takovy divny kus valce ze ktereho čouhaji nitkyJak se to vlastně používá - to mám před hraním celé potřít a pak hrát? ja měl za to že je to čistič
...EDGE... píše:wawelin píše:kmensik píše:
Fast Fret? Olejíček?
Fast Fret nejaky mam. Je to takovy divny kus valce ze ktereho čouhaji nitkyJak se to vlastně používá - to mám před hraním celé potřít a pak hrát? ja měl za to že je to čistič
No chrani struny pred korozi..
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník