![]() |
![]() |
![]() |
|
|
S tím doma jen tak nehneš, bude potřeba ty pražce zbrousit. I moji Žlutou to v dohledné době čeká.Alergia píše:Já mám taky krásnej problém.První pražec je níž než druhý,takže když hraju na 1 poli drnčí to ,ale ostatní jsou v pohodě.Přestane to když prohnu krk,ale to se mi nechce asi budu muset navštívit kytaráře aby to pořešil

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
jakub.kubaaa píše:No jestli se bojíš to trošku zbrousit, nebo jestli píšeš že se ti nechce trošku povolit krk, tak pražec asi sám nevyměníš ...
Alergia píše:jakub.kubaaa píše:No jestli se bojíš to trošku zbrousit, nebo jestli píšeš že se ti nechce trošku povolit krk, tak pražec asi sám nevyměníš ...
rozhodně se nebojim brousit ,ale když zbrousím 2 pražec začne mi to drnčet o 3 atd ..aspoň si to myslim a krk na nový kytaře se mi nechce prohejbat.No každopádně na to musí kouknout odborník.. já sem sice schopnej lecjakýho kousku ale jak říkam kytara jěště v záruce nechci na ni hned útočit dlátem
No, nesmíš na to jít rašplí...ale když zbrousím 2 pražec začne mi to drnčet o 3 atd

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Pokud to mermomocí chceš páchat doma, použij jemný brousek.
Dáš vědět že jsi to domrvil hrozně. Proč myslíš že píšu o brousku?Alergia píše:sehnal sem jemnej smirkovej papír,kterej by mněl vzít i kov tak pak dám vědět jak sem to domrvil

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník