zacinaji me napadat ruzen prasarny a mezi ne patri i to, ze me napadlo pustit 2 zesiky pres jednu bednu...
aby bylo jasno - cisty na moji AC15 me naprosto vyhovuje a neumim si predstavit nic, co by tento cisty zvuk prekonalo, proste jsme se nasli a ja jsem z toho cisteho zvuku v deliriu a do konce zivota nechci jiny zesik na cisty zvuk... poridil jsem navit repro celestion G12H heritage, coz je uz vyssi rada celestionu, a investoval nejaky ten tisic do NOS lamp... takze bych chtel cisty zvuk a reprak vyuzit v kazdem pripade...
tak nejak me napadlo, ze kdybych prodal dve krabky, co pouzivam na zkresleni a neco prisetril, tak bych si misto krabek mohl dovolit treba nejakou hlavu... a tu pouzivat soubezne s AC15...
hlava na zkresleny... AC15 na cisty...
jde mi jen o to, jak docilit toho, abych dostal dva zesiky na jeden reprak...
staci jen vest z kazdeho zesiku draty na jeden reprak a prepinat nejakym switchem mezi zesiky a nebo je to slozitejsi...? moje predstava je ta, ze bych na jeden reprak pripojil draty ze dvou zesiku a ty zesiky prepinal nejakych AB swithcem... je to naprosta blbost a nebo by to slo pouzit?
diky za radu.