![]() |
![]() |
![]() |
|
|
gareth píše:A přesně jakej styl rocku ?
gareth píše:Tak na ty Zepelliny by to nejspis bylo, ale Zvuk podobny Metallice bys z toho nedostal...co jsem se docetl tak je to spis na ten bluesrock ...
Yoda píše:gareth píše:Tak na ty Zepelliny by to nejspis bylo, ale Zvuk podobny Metallice bys z toho nedostal...co jsem se docetl tak je to spis na ten bluesrock ...
A jak myslíš že by dopadla kombinace Alnico II a něčim ostřejšim? Alnico II na kobylku a na krk třeba F1 od R.M.?
Yoda píše:Spíš mi ale jde o to, jestli má cenu kytaru nějak upravovat. Četl jsem, že lidi hodně u Fokusek měněj snímače, kobylky a mechaniky. Tak nevim
J.J. píše:Výslednej zvuk záleží mnohem víc na tom, přes co ten signál z těch snímačů proženeš než na samotnejch snímačích.
jakub.kubaaa píše:J.J. píše:Výslednej zvuk záleží mnohem víc na tom, přes co ten signál z těch snímačů proženeš než na samotnejch snímačích.
jakub.kubaaa píše:![]()
J.J. píše:Ještě bych se zeptal, musej ty snímače bejt nový? Na bazaru se válí spousta snímačů a s tímhle rozpočtem bys sehnal třeba i nějaký SD. Nic proti R.M. snímačům mám je na kytaře a jsou super, ale použitý se daj taky sehnat o dost levněji. Takže pokud nemáš prachy uvažuj o bazaru, ale hlavně si dobře rozmysli, zda je to investice, která ti vytrhne trn z paty (viz můj předchozí příspěvek).
J.J. píše:Ještě bych se zeptal, musej ty snímače bejt nový? Na bazaru se válí spousta snímačů a s tímhle rozpočtem bys sehnal třeba i nějaký SD. Nic proti R.M. snímačům mám je na kytaře a jsou super, ale použitý se daj taky sehnat o dost levněji. Takže pokud nemáš prachy uvažuj o bazaru, ale hlavně si dobře rozmysli, zda je to investice, která ti vytrhne trn z paty (viz můj předchozí příspěvek).
petan píše:J.J. píše:Ještě bych se zeptal, musej ty snímače bejt nový? Na bazaru se válí spousta snímačů a s tímhle rozpočtem bys sehnal třeba i nějaký SD. Nic proti R.M. snímačům mám je na kytaře a jsou super, ale použitý se daj taky sehnat o dost levněji. Takže pokud nemáš prachy uvažuj o bazaru, ale hlavně si dobře rozmysli, zda je to investice, která ti vytrhne trn z paty (viz můj předchozí příspěvek).
teď jsou zrovna na bazaru 57 classic od gibsona, za 3k
shmootik píše:měl jsem ve fokus lp gibson snímače (498 a 490) a zrovna v tom mym to nebylo zrovna to co jsem čekal...
jinak řečeno: je potřeba uvážit co chci výměnou snímačů docílit a co jí lze a nelze docílit. v obecnym měřítku, uvažovat, že když dam gibsoní snímače na fokus že se z něj najednou zvukově stane gibson, je zcestný (nebo to aspoň stojí dost peněz za zkoušení snímačů). z osobních zkušeností bych to metaforou vyjádřil: "snímač se ve zvuku projevuje jako koření v jídle, je důležitej ale hovězí z kuřete neudělá."
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník