Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Gibson Dirty Fingers ke krku

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...

Gibson Dirty Fingers ke krku

Příspěvekod fila.filous » 31.03.2011 16:30

Zdravim, zajímalo by mě jestli by Dirty Fingers nedělal nějakou neplechu kdybych ho dal ke krku a zároveň i ke kobylce. Moc se v tom nevyznám a když jsem někde hledal, našel jsem že to je kobylkový snímač. Nebo kdyby jste mi poradili nějakou alternativu co hodit k Dirty Fingers ke krku. Díky za rady :)
Naposledy upravil Dark Axel dne 31.03.2011 18:06, celkově upraveno 1
Důvod: DA: přesunuto do správné sekce
fila.filous

Re: Gibson Dirty Fingers ke krku

Příspěvekod gareth » 31.03.2011 16:47

Kámoš je má na sgčku od epiphonu u kobyly i u krku a žádnej problém. Ale předpokládám, že dělaj verzi neck a bridge...
Cort KX5 (SD SH4) =>BBE Green Screamer => Engl Gigmaster 15
gareth

Re: Gibson Dirty Fingers ke krku

Příspěvekod Fade » 31.03.2011 17:49

fila.filous píše:Zdravim, zajímalo by mě jestli by Dirty Fingers nedělal nějakou neplechu kdybych ho dal ke krku a zároveň i ke kobylce. Moc se v tom nevyznám a když jsem někde hledal, našel jsem že to je kobylkový snímač. Nebo kdyby jste mi poradili nějakou alternativu co hodit k Dirty Fingers ke krku. Díky za rady :)

Zapamatuj si jednu věc. Žádný snímač není ke krku a ke kobyle. Každý můžeš dát všude, otočit ho, blbnout s ním. Když máš verze ke kobyle a ke krku, tak tam se můžou lišit parametry, ale jde o to, že stejně jako když si koupíš snímač ke kobyle a dáš ho ke krku, tak to samé se děje u snímače ke kobyle, který dáš ke kobyle :D Buď se ti to bude líbit nebo ne.
Já jsem měl na dvou kytarách 2x EMG 81, takže u každé byla 81 i u krku a líbí se mi více než tradiční 85ka. Určitě se toho neboj a zkus to.
Navíc těmi Dirty Fingers se kytary normálně osazují.
ESP-LTD M1000 Deluxe - EMG 81/81
Ibanez S series - (DiMarzio D-sonic + DiMarzio Custom Humbucker)
ENGL E650 Ritchie Blackmore
T.c. electronic G-Major
Behringer FCB 1010
ESH GX 412-280HX
Fade

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba