![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:každej snímač to nemá, musí tam na to být vývod (na snímači)
DiMarzio píše:It’s also versatile: 4-conductor wiring allows instant access to Strat-like split and series-parallel modes.
hhoonnzzaa píše:koukal jsem na fendrácký stránky, a standard telecaster by měl mít 250, jen mi není ještě jasný, když ho dám místo poťáku tone, tak tone už asi nepůjde ovládat, jest tomu tak?

Nero píše:Já mám na SZ možnost u krkáče přepínat série/singl/paralel a neřekl bych, že je paralel zvuku singlu blíže. Ale asi co ucho, to názor.
Nero píše:Já mám na SZ možnost u krkáče přepínat série/singl/paralel a neřekl bych, že je paralel zvuku singlu blíže. Ale asi co ucho, to názor.
bubucci píše:Nero píše:Já mám na SZ možnost u krkáče přepínat série/singl/paralel a neřekl bych, že je paralel zvuku singlu blíže. Ale asi co ucho, to názor.
Jak je máš zapojené ?
Fořt píše:Určitě. Už z principu. Ale ani každý singl nezní stejně, např. singly na stratu vs. P-90. A na LP samozřejmě ani jedna možnost už kvůli rozdílu v konstrukci a materiálu nebude hrát jako na stratu. Ale to paralelní zapojení se může někomu líbit víc, navíc na rozdíl od 1 cívky nebude brumět.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků