![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Sharna píše:Chtěl jsem Vás jen poprosit o Váš názor na to, jestli má smysl výměna snímačů na GRG170. Uvažoval jsem o SH-4 JB ke kobyle a SH-2n ke krku. Je změna tónu opravdu tak slyšitelná oproti originálům nebo má smysl raději čekat a čekat než se podaří našetřit na novou kytaru? Při ceně bazarových co se sem tam objeví mi to nepříjde taková strašná investice jen jestli ta změna opravdu tak podstatná. Díky moc za názor.
McKozias píše:snimace ale nejsou nevratne, daji se zte kytary vyndat a potom hodit do lepsi
Definuj horší a lepší snímače. Pokud se mu líbí zvuk SH-4 a SH-2, proč by se jich neměl držet?Disasterpiece píše:McKozias píše:snimace ale nejsou nevratne, daji se zte kytary vyndat a potom hodit do lepsi
Tak ze bude kupovat lepsi kytaru s horsima snimacema, jen proto aby mohl prendat z ty stary kytary?Deal.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
mycountry píše:Kup si ty SD. Posun to bude HODNĚ znatelnej...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků