![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Smrťokvítek píše:Pro příklad, jaké prasárny se s takovými hračkami dají dělat![]()
http://www.guitarplayertv.com/?channel= ... ezilsnakes
Není to nic zas tak novýho. Clapton to používá dlouho. Buddy Guy má vlastně to samé co Clapton v kytaře taky.
Kdyby jste chtěli tak si do kytary můžete hodit cokoliv, stačí to vyrobit dostatečně malé.
Ja si myslim ze ten zvuk by byl porad tak nejak nanic , zesilovač timhle nenahradis(jestli se pletu opravte me)60'Rock_N'_Roll píše:ale doopravdy, mě to příjde doopravdy výhodný.... upálej bych to k tomu sám? a dá se to nějak vypnout? a znamená to, že bych mohl hrát rovnou do repráku?(bez zesilovače)
60'Rock_N'_Roll píše:ale doopravdy, mě to příjde doopravdy výhodný.... upálej bych to k tomu sám? a dá se to nějak vypnout? a znamená to, že bych mohl hrát rovnou do repráku?(bez zesilovače)
Asanoth píše:vzdyt jeto princip zapnout/vypnout ne? takze kdyz je to vyply, nemelo b to mirt snad vliv...
nebo ne?
Jeste si do kytary zamontuj reprak a mas samohrajku... Kam se budou hrabat Marshallovsky full stacky60'Rock_N'_Roll píše:ale doopravdy, mě to příjde doopravdy výhodný.... upálej bych to k tomu sám? a dá se to nějak vypnout? a znamená to, že bych mohl hrát rovnou do repráku?(bez zesilovače)
Asanoth píše:vzdyt jeto princip zapnout/vypnout ne? takze kdyz je to vyply, nemelo b to mirt snad vliv...
nebo ne?

60'Rock_N'_Roll píše:ale doopravdy, mě to příjde doopravdy výhodný.... upálej bych to k tomu sám? a dá se to nějak vypnout? a znamená to, že bych mohl hrát rovnou do repráku?(bez zesilovače)
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků