Teorge píše:Ne křupan, ale arogantní podvodník, který čeká na někoho dost hloupého, aby na ty jeho podmínky ,pod vidinou super nákupu, skočil.
A ještě, místo fotek napíše : "Nemusíte mít strach, je to čerstvě vyndané z úplně nového Fendera".
EDIT :
mmjuz píše:A co jestli jsou snímače prostě konstruované různými způsoby? Někde je magnet ve tvaru destičky na které jsou polové nástavce pro vedení magnetického pole ve tvaru sloupečků, kolem nich pak plastová kostřička a na ní navinuta cívka, někde je cívka samonosná bez kostřičky přímo na nástavcích, jinde zase nejsou sloupky, ale kolejnička. Také nemusí být dole žádný magnet, ale jen fíbrová podložka a v ní zalisovány sloupky z AlniCo či podobné slitiny, které jsou nasyceny magnetickým polem a na nich je cívka, někde bývá dole ještě mosazný plech, přes který stejně není nic vidět atd, atd. Kvalitní snímač může být té i oné konstrukce stejně jako šmejd. Kopie, nekopie. Ale origoš singly Fender co jsem viděl, měly magnety jen ve tvaru sloupků zapuštěných do fíbru. Netvrdím, že neexistují jiné verze. On celý set za litr asi nebude žádná sláva a podle fotek stejně houno poznáš, takže Tvé snahy jsou úplně zbytečné. Buď to si tu podezřelou sadu snímačů neznámého výrobce koupíš a pak uvidíš co z toho poleze, nebo si ji nekoupíš. Více možností nemáš. Já bych to nekupoval.
Díky za obsáhlé pojednání, rozšířil jsi mi obzory.