Pánové a Dámy tohle musíte vidět jeste ted mam bradu u zeme
http://www.youtube.com/watch?v=eJgK_d19p80&NR=1
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Disasterpiece píše:hm...? nic novyho co bych nevedel o vyrobe kytary....
Wohma píše:Disasterpiece píše:hm...? nic novyho co bych nevedel o vyrobe kytary....
hm...? Presne pro tebe to v tom pripade nebylo urceno.
Pekne video.
Otazkou pak je, proc vyrabet u malych kytararu, jestli neni lepsi si koupit kytaru od nejake velke firmy. Pokud je pravda, ze takhle zachazi s kazdou kytarou, pak si nemyslim, ze by se kytare u lokalniho kytarare dostavala nejaka vetsi pece. Samozrejme je to neco jineho, kdyz si chce clovek nechat udelat "svoji" kytaru, ale vzhledem k tomu, jaka je dnes nabidka, si myslim, ze vetsina lidi si vybere z nabidky seriove vyrabenych kousku.Atkins píše:Mnozi si pro tom treba uvedomi, pro je kytarar tak "drahy" - treba proto, ze zadne takove pripravky zpravidla nema.
Atkins píše:To si rekneme az "Godin" presune vyrobu do Ciny.
Tak pokud velky firmy presunou vyrobu do Ciny, vzdy se pak objevi nekdo, kdo si udela reklamu na zaklade toho, ze nevyrabi v Cine. Dneska je to dost otazka prestize, protoze kazdej vi, ze Cina vyrabi sunty... Osobne nechapu, proc treba Marshall presunuje vyrobu do Ciny, asi spoleha na to, ze dnes clovek vidi napis Marshall v podstate na kazdym koncertu, at uz na hlave nebo reprobox.Atkins píše:To si rekneme az "Godin" presune vyrobu do Ciny.
framikoin píše:mnam, pekne video. Freeway, ci jak se ten superstrat jmenuje, se mi docela libi, coz je u me dost zvlastnia vubec Godiny jsou mi sympaticky. jen tam nemuseli dvakrat opakovat, ze snimace jsou vlastne male mikrofony
to neni jen pro americany , i tady na foru je (nebo aspon bylo) par lidi kteří vůbec nemeli poneti o tom jak kytara apod funguje , tady je to popsany fakt pro laika... jinak video je fakt zajimavy, parkrat jsem mel moznost videt na vlastni oci jak delaj kytary(jen akustiky) a je to fakt zajimavy , mohl bych to sledovat cely denkennedys píše:framikoin píše:mnam, pekne video. Freeway, ci jak se ten superstrat jmenuje, se mi docela libi, coz je u me dost zvlastnia vubec Godiny jsou mi sympaticky. jen tam nemuseli dvakrat opakovat, ze snimace jsou vlastne male mikrofony
přesně, takových hlášek pro "blbé" američany je tam několik, ale porád se to dá brát s nadhledem -
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník