tak nějaký dobrý značky... zase né přehnaně drahý ale ne šumty.. hledám něco spolehlivýho co mi nebude žrat drive.
co třeba toto?
http://www.musiccenter.cz/Planet-Waves- ... bely:13926
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SHÁNÍM DIGITECH XP300
SHÁNÍM DIGITECH XP300qwer píše:treba metraz od PW pouziva Smrcka.. mozna to jmeno neznas. je to stavitel efektu a bypassovych list a nevim ceho vseho...
na kabelaz od PW dava konektrory neutrik. vyjde to u nej o neco levnej, nez kdyz si to koupis v obchode...
jinak ten clovek si nechal po prestrikani sve kytary trosku zbrousit lak, protoze tvrdil, ze slysi, jak ten lak ten nastroj dusi a kdyz to bylo sundane az na drevo, tak to hralo lip, takze asi vi, co ma pouzivat
je to da se rict opravdovy puristatakze ty Planety nejsou urco spatne
www.smrckaeffects.com
SHÁNÍM DIGITECH XP300ARP píše:Cus, mám doma nákej 6 m kabel stagg a je to pro mě zbytečně dlouhý do pokoje, ztrací se mi signál a navíc mi jde z komba bzučení, když mám v něm zaplou kytaru, když se dotknu krytky kabelu u diry do kytary, tak ten bzum prestane( asi se to tim uzemni nebo co). Tak se chci zeptat, jestli byste mi doporucili nakej kvalitni kabel tak max 3 m, vic je zbytecny. Max tak okolo 500 Kc. Diky
Smrťokvítek píše:Včera jsem zrovna kupoval ten classic od PW 3m za 265. Zkoušel jsem rozdíl mezi ním a 3m Adam Hall. Rozdíl tam je ale zas tak strašné se mi to nezdá. A kupodivu je ten Adam Hall tlustší než ten PW
SHÁNÍM DIGITECH XP300Jenze to nesumi, to tak bzumi a kdyz se dotknu krytky toho kabelu tak to prestane, tak si myslim ze by to tim kabelem mohlo bejt. Je to dost neprijemny sice ne tak hlasity , kdyz dam na voxovi noise gaite tak je to ok ale zase slabej signal, tak co byste mi poradili? Mam si teda koupit nakej 3 m kabel za 600 od pw? nebo to moc nepomuze? Diky mocto ze to sumi je normal a s kabelem to nema moc spolecneho... jinak jde spis o to ztraceni signalu. z levnejsich se mi zda super Planet wawes classic (pravdepodobne je to classic). 3m stoji do 3 stovek. pokud chces investovat tak kup tu vyssi radu... ale i ten classic je celkem v klidku. lepsi nez bespeco apod. co jsem mel predtim
ARP píše:Jenze to nesumi, to tak bzumi a kdyz se dotknu krytky toho kabelu tak to prestane, tak si myslim ze by to tim kabelem mohlo bejt. Je to dost neprijemny sice ne tak hlasity , kdyz dam na voxovi noise gaite tak je to ok ale zase slabej signal, tak co byste mi poradili? Mam si teda koupit nakej 3 m kabel za 600 od pw? nebo to moc nepomuze? Diky mocto ze to sumi je normal a s kabelem to nema moc spolecneho... jinak jde spis o to ztraceni signalu. z levnejsich se mi zda super Planet wawes classic (pravdepodobne je to classic). 3m stoji do 3 stovek. pokud chces investovat tak kup tu vyssi radu... ale i ten classic je celkem v klidku. lepsi nez bespeco apod. co jsem mel predtim
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:... Adam HALL bych ale nikomu nedoporučil. je to děsně nespolehlivý....
qwer píše:treba metraz od PW pouziva Smrcka.. mozna to jmeno neznas. je to stavitel efektu a bypassovych list a nevim ceho vseho...
na kabelaz od PW dava konektrory neutrik. vyjde to u nej o neco levnej, nez kdyz si to koupis v obchode...
jinak ten clovek si nechal po prestrikani sve kytary trosku zbrousit lak, protoze tvrdil, ze slysi, jak ten lak ten nastroj dusi a kdyz to bylo sundane az na drevo, tak to hralo lip, takze asi vi, co ma pouzivat
je to da se rict opravdovy puristatakze ty Planety nejsou urco spatne
www.smrckaeffects.com
ARP píše:Jenze to nesumi, to tak bzumi a kdyz se dotknu krytky toho kabelu tak to prestane, tak si myslim ze by to tim kabelem mohlo bejt. Je to dost neprijemny sice ne tak hlasity , kdyz dam na voxovi noise gaite tak je to ok ale zase slabej signal, tak co byste mi poradili? Mam si teda koupit nakej 3 m kabel za 600 od pw? nebo to moc nepomuze? Diky mocto ze to sumi je normal a s kabelem to nema moc spolecneho... jinak jde spis o to ztraceni signalu. z levnejsich se mi zda super Planet wawes classic (pravdepodobne je to classic). 3m stoji do 3 stovek. pokud chces investovat tak kup tu vyssi radu... ale i ten classic je celkem v klidku. lepsi nez bespeco apod. co jsem mel predtim
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:no kytara musí bejt zeměná.... picguard má zemnitř lepenou hliníkovou fólii na odstínění.... šum tu byl je a bude (než bude hraní úplně zdigitalizováno)
Martin656 píše:Jo to az bude tak mi uz budem stary mazaci kteryn se budou nactilety smat jak muzem hrat na takyvy sunty kde sou jeste snimace...ale mi jim to stejne stema klasick guitarama natrem takze klidek...![]()
![]()
SHÁNÍM DIGITECH XP300Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník