ja ted cekam, jak se to vyvrbi s tema Voxama, protoze za ty prachy chci cervenej a pokud ne, vezmu zrejme Fender Koil Kord a bude..na kroucenej kabel se dobre lepi rostenky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Tak nekdy usporadame blind test Klotz versus Sommer, jsem opravdu zvedav, s jakou jistotou to poznasjonas1 píše:S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)
Saul píše:Jonas:"S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)"
Jonas: "Nepoznam, kterej je kterej, protoze s nima nehraju - o tom tu nikdo nemluvil;) Ale clovek pozna, ze to hraje jinak.."
No comm...
jonas1 píše:Saul píše:Jonas:"S poradnym vybavenim to poznas, presvedcil jsem se o tom sam, taky jsem tomu moc neveril..ale nebudme jak hifisti;)"
Jonas: "Nepoznam, kterej je kterej, protoze s nima nehraju - o tom tu nikdo nemluvil;) Ale clovek pozna, ze to hraje jinak.."
No comm...
O tvych komplexech, cteny Saule, uz tu vsichni tusime, tak nas v nich nemusis nadale utvrzovat - utrit te stylem, jako to delas v pripade mnoha prispevku ty, by mi nedelalo problem, ale k takovymu nekulturnimu chovani bych se nesnizil..misto posmivani se ostatnim bys mohl konstruktivne poskladat treba i rozvitou vetu, mozna by ti to v necem samotnymu pomohlo..
Saul píše:pokud vím, tak jste se bavili o dvou kabelech (Klotz a Sommer),ne o deseti jak teď tvrdíš. Moc prosím....utři mě tedy!
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník