Jester píše:P.S. Jo ještě mě taky zaujaly od
G7th, ale něpředpokládám, že by s něma měl někdo zkušenost.
Jestere, tuhle odpoved bys dostal driv, kdybych sem na forum chodil.
Rozhod sem se zase zaskocit a su rad ze ho nekdo zminil. Mam ho uz rok a pul. Dostal sem ho od Furchu na testovani a musim rict ze je absolutne luxusni. Snadno nasadis i sundas jednou rukou, zatimco druhou chlastas

Ma paradni kompaktni bytelny telo ze dvou litinovejch kusu, "povolovac aretace" (neco jak prevadec spojistosti) je bakelitovej (hadal sem se s mladym Furchem, ze se to casem musi ulomit pouzivanim, nacez mi ho dal at ho pouzivam tak dlouho,dokud se tak nestane a pak ze dostanu novej

).
Nasazeni funguje tak ze proste jen prilozis na krk a zmacknes, kdyz ho chces povolit, jenom vezmes za ten klitorisek bakelitovej. Je to pohoda. Pritlacna guma je tvarovana tak, ze silnejsi struny svira silneji, nedochazi k drnceni.
Vyrabi se ruzny typy (rovnej, oblej, na dvanactku, na banjo..). Cena je teda husta - 950,- ale pro profi hrani muzu jedine doporucit, nezklame. Vyzkousel sem asi sest nebo sedm ruznejch druhu (vcetne shubu a podobnejch). Tenhle mi vyhovuje nejvic, sedi mi jak na elektrice tak na akustice.
Nehraju si na muzikanta, nedebatim o pikacovinach. Hraju. A co delas ty?