Měl by stačit 10n. Dej pak vědět jestli to pomohlo.bubucci píše:tož trochu lupe, to zas jo, kdyby někdo věděl o nelupacím nebo který ten kondík tam dat, sem s tím
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Měl by stačit 10n. Dej pak vědět jestli to pomohlo.bubucci píše:tož trochu lupe, to zas jo, kdyby někdo věděl o nelupacím nebo který ten kondík tam dat, sem s tím

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Páčkový dvoupolohový? Tak killswitch vzniknul, ale jako třípolohový - u gibsonů, když používáš jen jeden snímač, hlasitost toho druhého stáhneš na nulu, a pak jenom blbneš s přepínačem snímačů. Ale možná by nebyl od věci spíš páčkový s vratnou pružinou, sám by se vracel do normální polohy a stačilo by na tu páčku jen brnkat.Mr.Dvori píše:Dostal jsem nápad hodit si na moji už tak dost rozvrtanou sólovku taky kill switch. Jenmo nechci tlačítkovej, ale spíš něco páčkoví dvoupolohový. Ani jsem se po tom ještě koukat nezkoušel, takže jdu hned na to, ale přece jen: víte o něčem co by bylo vhodný?
Myslím, že EMG 81 u kobylky utáhne switch jak prd...
EDIT: dostal jsem super nápad k sólovce: Vyhodit krkovej snímač (stejně bych ho musel vyměnit, protože prostě jako pasivák s tím kobylkovým aktivem moc nehraje) a místo něj vzít Sustainer. To musí být v kombinaci s kill switchem vražda jako prase

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Woro ty už taky nevíš cobys roupama vymyslelworo90-1 píše: Nicméně úroveň signálu pro budicí cívku by bylo zajímavé řídit pomocí kapacitní antény, která by snímala vzdálenost ruky od kytary, anténa by tvořila pickguard. Nevýhodou je, že měděný (cuprextitový) pickguard může na spoustě kytar vypadat dost ohavně.

dalabo píše:Takového něco dej: spolehlivý a největší killswitch uplny killer mezi kytaristy
http://img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/46 ... 380v-2.jpg

- zhruba něco takovýho, ale všuse sou dráty, takže když se hýbe s jedním potem, tak se nic nezlomí atd...haas12345 píše:Znam i push-pull i push-push, které sehnat je celkem oříšek, proto mě napadlo jednoduše tam vrazit spínač a ňákej můstek, možná to zkusím, myslím, že když si to člověk pošteluje, tak by to mohlo fungovat... Push-pull mi v tomto případě asi moc nepomůže - to by bylo krajně nepraktické...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník