Asi největší kultovka:
Buckethead - Jordan
http://www.youtube.com/watch?v=oHIZjO-DrKE

![]() |
![]() |
![]() |
|
|

misto jakeho potaku to tam mas?Dark Axel píše:jen si dovolím doplnit http://www.youtube.com/watch?v=S-woe3SC ... re=related
tady je to vidět lépe
mám na kytaře, na občasné blbnutí je to fajn
McKozias píše:misto jakeho potaku to tam mas?Dark Axel píše:jen si dovolím doplnit http://www.youtube.com/watch?v=S-woe3SC ... re=related
tady je to vidět lépe
mám na kytaře, na občasné blbnutí je to fajn
To máš fuk, buď sériově = zamezíš signálu, aby dosáhl jacku, nebo paralelně = pustíš signál přes jack do země. Výsledek stejný, ne?Moleek píše:Nějak se mi nezdá to paralelní připojení... Nemělo by to být do série před konektor? Aby to k něčemu bylo?
Demilich píše:To máš fuk, buď sériově = zamezíš signálu, aby dosáhl jacku, nebo paralelně = pustíš signál přes jack do země. Výsledek stejný, ne?Moleek píše:Nějak se mi nezdá to paralelní připojení... Nemělo by to být do série před konektor? Aby to k něčemu bylo?
Moleek píše:Demilich píše:To máš fuk, buď sériově = zamezíš signálu, aby dosáhl jacku, nebo paralelně = pustíš signál přes jack do země. Výsledek stejný, ne?Moleek píše:Nějak se mi nezdá to paralelní připojení... Nemělo by to být do série před konektor? Aby to k něčemu bylo?
Jo to by mohlo.. Já přes tu elektroniku moc nejsem, tak mě to nedošlo.. Možná kdyby se to jen přerušilo, tak by to mohlo brumět a takhle ne.. proto to tak třeba je.. kdo ví.. Já teda ne
kde si to prosimte sehnal?Kamahl píše:Parádní věc. V současné době hledám nějakej vypinač, který by měl menší dráhu potřebného stisku, protože když hraju s killswitchem déle než dvě minuty, tak můj prostředníček má dost...
McKozias píše:kde si to prosimte sehnal?Kamahl píše:Parádní věc. V současné době hledám nějakej vypinač, který by měl menší dráhu potřebného stisku, protože když hraju s killswitchem déle než dvě minuty, tak můj prostředníček má dost...
okej, dikesKamahl píše:McKozias píše:kde si to prosimte sehnal?Kamahl píše:Parádní věc. V současné době hledám nějakej vypinač, který by měl menší dráhu potřebného stisku, protože když hraju s killswitchem déle než dvě minuty, tak můj prostředníček má dost...
gme.cz, vypadá přesně jako ten na obrázku výše.
hehe,si rovnou pridelej na kytaru klavesnicidayslypper píše:Zajímalo by mě, jestli by se dal vyrobit killswitch, který neusekne zvuk tak ihned. Myslím tak rychle, aby zůstal zachovaný ten efekt, ale aby to nebylo useknutí úplně natvrdo.
Popř. i regulovatelná rychlost ztlumení by taky nemusela být špatná.
Na co máš na kytaře Volume knoflík ? Nevymýšlejdayslypper píše:Zajímalo by mě, jestli by se dal vyrobit killswitch, který neusekne zvuk tak ihned. Myslím tak rychle, aby zůstal zachovaný ten efekt, ale aby to nebylo useknutí úplně natvrdo.
Popř. i regulovatelná rychlost ztlumení by taky nemusela být špatná.
tak jasne ze tim muzes carovat, dej to nakemu dobremu elektrikari a jetodayslypper píše:Vím, ale daly by se s tím pak dělat ještě větší kejkle, než Volume, protože by to bylo o něco rychlejší a malíček by byl volný.

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník