Máte někdo zkušenost s klipovou ladičkou? A případně s jakou?
Jak jsou na tom s přesností, rychlostí, apod? Má cenu kupovat nějakou levnou?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Moleek píše:kámoš má tuhle http://kytary.cz/blond-clip-tune-pro/HN099776/ a zdá se mi dost dobrá.
Rychlá je dost, přesná taky. A je to jedna z mála ladiček, co jsem zkoušel, která zvládla bez problému basu do drop C (jest o 16 půltónů hloub než Ečko na kytaře)

speed8 píše:Dá se použít i na elektrickou kytaru?
speed8 píše:Dá se použít i na elektrickou kytaru?

Nero píše:Klipovku mám (nějaká Seiko), maximální spokojenot, neměnil bych. Ladím tím akustiku, elektriku, dvanáctistrunku u basu. Vše v pohodě.
krasty píše:Nero píše:Klipovku mám (nějaká Seiko), maximální spokojenot, neměnil bych. Ladím tím akustiku, elektriku, dvanáctistrunku u basu. Vše v pohodě.
Mohl bys mi napsat přesný typ té ladičky?
Pokud budou mit stejnou elektroniku, tak v pripade levnejsich bude lepsi kabel (pokud jsou snimace OK - snimace by mely zvuk nastroje sejmout mnohem lip nez nejaky piezo na hlave) a v pripade drazsich tezko rict (pokud to meri nejaky sileny mnozstvi alikvot tak by mohl bejt problem s tim ze snimace neco nesejmou).Wocass píše:jestli klipovka nebo přez kabel.
Bummer píše:Jak se s takovou ladičkou ladí v rámusu? Na koncertě nebo třeba ve zkušebně, když nemám ukázněné spoluhráče? Asi blbě co...?
SmileCZ píše:bummer - uplne stejne jako kdekoli jinde

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník