Mám ještě jeden dotaz.Když posouvám kameny u telecastera,tak vlastně se mi pak změní i úhel pod jakým vstupují struny do těla.Může to mít nějaký vliv např. na sustain?.
Díky za Vaše názory.Lada.

![]() |
![]() |
![]() |
|
|

lada.zastera píše:Re aivn86:díky za odpověď.Tak to nebudu řešit,vono stejně těch plus mínus pět centů málokdo pozná.Jinak díky za tvůj návod,je to opravdu pěkně zpracované.
Lada.
Asanoth píše:zdravim, mam problem:
gecko nelze naladit v oktaveten sroub je na mex vytazenej a porad to zni hloubs.
co s tim?
Asanoth píše:300 a seridil by ti u toho hafec jinejch veci.
tommik píše:Asanoth píše:300 a seridil by ti u toho hafec jinejch veci.
Aha, tak to abych sit o fakt seřídil sám. Tolik se mi do toho vrážet nechce. Ale doufám, že mi to vyřeší to drnčení struny. Pražce jsou v pohodě.
afektband píše:Vymněn jí a dávej bacha až budeš natahovat novou, ať jí nepřekroutíš.
ali píše:myslim, že se ti to může přihodit, když budeš jako jsem to kdysi dělal já, urychlovat navíjení tím, že jsem strunu provlík, udělal několik návinů rukou a když to už nešlo rukou, tak jsem teprve začal napínat strunu kolíkem. Prostě prasárnaNevim ale jestli to vadí i u nevinutech strun a nevim jestli se tím ta struna znehodnotí, nebo stačí znouvu opakovat proces navíjení správně..?

ali píše:myslim, že se ti to může přihodit, když budeš jako jsem to kdysi dělal já, urychlovat navíjení tím, že jsem strunu provlík, udělal několik návinů rukou a když to už nešlo rukou, tak jsem teprve začal napínat strunu kolíkem. Prostě prasárnaNevim ale jestli to vadí i u nevinutech strun a nevim jestli se tím ta struna znehodnotí, nebo stačí znouvu opakovat proces navíjení správně..?
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník