![]() |
![]() |
![]() |
|
|
CIbleskBI píše:Tak teď sem pěkně nas...ej! Došel sem si hezky pro nový struny DR .010-.046. Celej natěšenej dojdu domu, že si je nainstaluju a hele! hned e PRD! ale to beru, omylem sem kroutil jinym kolíčkem, tak sem to přešponoval. Takže 240,- víte kde. nonic, chci naladit Hčko ale to prostě zaboha nemůžu najít, mám tu samou ladičku. Tak se ptám, čim tohle může bejt? Stejnej problém sem měl i předtim, takž tam mám naladěný Bčko a hraje to normálně, i ladička ho najde. Jinač mám Epi SG g-400. Fakt sem tak naštvanej! a zejtra zase abych šel pro nový.
simonwalker píše:CIbleskBI píše:Tak teď sem pěkně nas...ej! Došel sem si hezky pro nový struny DR .010-.046. Celej natěšenej dojdu domu, že si je nainstaluju a hele! hned e PRD! ale to beru, omylem sem kroutil jinym kolíčkem, tak sem to přešponoval. Takže 240,- víte kde. nonic, chci naladit Hčko ale to prostě zaboha nemůžu najít, mám tu samou ladičku. Tak se ptám, čim tohle může bejt? Stejnej problém sem měl i předtim, takž tam mám naladěný Bčko a hraje to normálně, i ladička ho najde. Jinač mám Epi SG g-400. Fakt sem tak naštvanej! a zejtra zase abych šel pro nový.
Neni to tam pod A. U vsech ladicek co mam je to spravny anglicky A. Jeste doted nechapu proc mame H.
CIbleskBI píše:simonwalker píše:CIbleskBI píše:Tak teď sem pěkně nas...ej! Došel sem si hezky pro nový struny DR .010-.046. Celej natěšenej dojdu domu, že si je nainstaluju a hele! hned e PRD! ale to beru, omylem sem kroutil jinym kolíčkem, tak sem to přešponoval. Takže 240,- víte kde. nonic, chci naladit Hčko ale to prostě zaboha nemůžu najít, mám tu samou ladičku. Tak se ptám, čim tohle může bejt? Stejnej problém sem měl i předtim, takž tam mám naladěný Bčko a hraje to normálně, i ladička ho najde. Jinač mám Epi SG g-400. Fakt sem tak naštvanej! a zejtra zase abych šel pro nový.
Neni to tam pod A. U vsech ladicek co mam je to spravny anglicky A. Jeste doted nechapu proc mame H.
Tak to je masakr! to by me ani nenapadlo, že je taky rozdil v označení tonů. Dík, že si zareagoval, máš pravdu. Počkat, a jak teda ty tony sou jmenovany na těch tvejch ladičkách? Pač mi to pořád neladí. =>E,A,D,G,H(A),E?
simonwalker píše:Jinak ty jsem psal male protoze jsou to pul tony ve stupnicy.
Illy píše:Jj, presne tam. Vlastne nejsem si uplne jistej jestli presne tam ale nekde v tech mistech
A sakra takovy problemy jsem necekal =/ A cim doporucis to "zahladit" ? Pilnikem asi ne co? xD
aivn86 píše:Illy píše:Jj, presne tam. Vlastne nejsem si uplne jistej jestli presne tam ale nekde v tech mistech
A sakra takovy problemy jsem necekal =/ A cim doporucis to "zahladit" ? Pilnikem asi ne co? xD
jinak ano ten kamen zapiluj maličkým, jemným, kulatým pilníkem. A mělo by to pomoct. Prostě to prohlídni a s největší pravděpodobností tam někde bude ostrá hranka.
miroussm píše:Dobrý večer, mohu se zeptat, zda-li je tato ladička určena pro klasické akustycké kytary? při koupi me bylo řečeno že ano, ale zatim jsem podle toho kytaru nedokázal naladit...díky

miroussm píše:Kdysi sem hrával dost na kytaru ale už sem to zapomnel a ted se k tomu chci vrátit...slyšim sám že to zní hrozně ale nejak ne a ne to trefit, ale to už snad nekoho najdu...ale spíš me jde o to, že když ladim tak me to ukazuje jinej název strun..díky moc za odpoved
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků