od Peťan V. » 10.10.2011 14:51
JJ, nastavení citlivosti na vstupu i na výstupu tam je, to má snad každý bezdrát.
Já jsem vycházel jenom z tvrzení, že aktivní snímače jsou lepší pro vysílačku, co je na tom pravdy, to vážně netuším.
Proto jsem vyzvídal, jestli právě nějaký ten buffer nebo preamp by tomu pomohl, že bych měl pasivní snímače a ven z kytary by šel signál s podobnými vlastnostmi jako v případě aktivních snímačů.
To že je ve vysílačce preamp, to jsem předpokládal, a právě proto mi nejde dohlavy, proč by aktivní snímače měli být lepší ... tak právě řeším, co je na tom pravdy ... nebo je to jenom kachna a samotný preamp v kytaře by byl k ničemu, protože by dával silnější signál do vysílačky, ta by se přebudila a musel bych na ní stáhnout citlivost a budu pravděpodobně na tom samým, jak jsem byl na začátku.
¤ Ibanez Prestige RG2620Z ¤ Ibanez Prestige RG2550E ¤ Ibanez Premium RG870QMZ ¤ Peavey 6505+ Halfstack ¤ Fender HRDX ¤ Peavey VK100 ¤ Peavey Royal 8 Head ¤ Jim Dunlop Cry Baby From Hell DB01 and 535q ¤ Boss CE-5 ¤ Boss CS-3 ¤ Boss NS-2 ¤ Boss DD-7 ¤ Boss RC-20XL ¤ Ibanez TS9 ¤ Electro-Harmonix Metal Muff ¤ Line6 Relay G50 ¤ Korg Pitchblack ¤ BBE Sonic Maximizer ¤
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯