![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Atkins píše:Jakou součástku bys tak měl na mysli?
Atkins píše:Existuje taková aktivní sr*čička, jmenuje se to midboost a dělá to tuším Michalík.
Fade píše:Jakub.kubaaa, Prejdák: Vy šašci, normálně se zeptal a jediný kdo si z něj nedělal p***l je Atkins.![]()
Iacub: Ještě EMG dělá malý preamp, který zapojíš mezi snímače a při sepnutí (přepínačem, který si dáš na kytaru) to zvuk pěkně nakopne. O Michalíkovi vím, ale ještě jsem neměl tu čest.
Fade píše:Jakub.kubaaa, Prejdák: Vy šašci, normálně se zeptal a jediný kdo si z něj nedělal p***l je Atkins.![]()
Ty ji stavíš? A co se vybodnout na onboard midboost (stejně ho můžeš mít na podlaze v krabičce, je to stejná elektronika) a radši to vyřešit vhodnou konstrukcí, volbou materiálů a výběrem snímačů?Iacub píše:Fade píše:Jakub.kubaaa, Prejdák: Vy šašci, normálně se zeptal a jediný kdo si z něj nedělal p***l je Atkins.![]()
Iacub: Ještě EMG dělá malý preamp, který zapojíš mezi snímače a při sepnutí (přepínačem, který si dáš na kytaru) to zvuk pěkně nakopne. O Michalíkovi vím, ale ještě jsem neměl tu čest.
Díky..Jen jsem se ptal, neboť stavím kytaru (lubovku) a chci zlepšit zvuk v zapojení v útrobách kytary, a ne pedálama..

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
jakub.kubaaa píše:No tak to je taková otázka typu "co mám přidat do motoru aby auto jelo líp?"

woro90-1 píše:Ty ji stavíš? A co se vybodnout na onboard midboost (stejně ho můžeš mít na podlaze v krabičce, je to stejná elektronika) a radši to vyřešit vhodnou konstrukcí, volbou materiálů a výběrem snímačů?Iacub píše:Fade píše:Jakub.kubaaa, Prejdák: Vy šašci, normálně se zeptal a jediný kdo si z něj nedělal p***l je Atkins.![]()
Díky..Jen jsem se ptal, neboť stavím kytaru (lubovku) a chci zlepšit zvuk v zapojení v útrobách kytary, a ne pedálama..
Atkins píše:Existuje taková aktivní sr*čička, jmenuje se to midboost a dělá to tuším Michalík.
Uncle píše:Hele, když si šikovný, tak si můžeš do kytary zapojit klidně distortion či cokoliv už jsem to někde viděl, kdy měl frajer v kytaře asi 5 efektů...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník