![]() |
![]() |
![]() |
|
|
klobasnik píše:Lepší zvuk na co?
Logicky budou levnější snímače hrát hůř.
Duncany originál!M600 BCS s Duncanama Designed
DaveFarmer píše:...ale co sem si tu to tak pročítal, tak hodně lidí říká, že se do toho daj narvat o poznání lepší snímače.

shmootik píše:http://www.cortguitars.com/_webapp_2726512/M600# jsou tam HB-102
http://www.seymourduncan.com/products/duncan-designed/progressive-2/hb102/ čiliž kopie sh2 a sh4
DaveFarmer : hlavní otázka je co si představuješ po pod ještě lepším zvukem... větší výstup? víc barvy? konkrétnější charakter? aby to mělo větší gule?
kmensik píše:Pozor, výměna DD za SD neuškodí, ale brutální ten rozdíl nebude, spíš rozdíl v drobných detailech, jako citlivější na náklon trsátka a tak. Spíš bych řešil charaker zvuku. Třeba potřebuješ ostřejší silnější na metal, dáš TB-6, apod.
DaveFarmer píše: Mě zajímalo hlavně, proč spousta lidí DD zavrhuje
shmootik píše:DaveFarmer píše: Mě zajímalo hlavně, proč spousta lidí DD zavrhuje
protože pravda je jako díra v řiti, každej má nějakou... krom toho spousta lídí, která ti řekne jak jsou duncan designed uplně k ničemu, je ani třeba nikdy nezkoušela, nebo jsou to třeba fanatický vyznavači aktivních emg, nebo prostě musej mít made in usa, nebo já nevim co. lidi už si někdy viděl tak to znáš ne?
mě se snad nevybavuje snímač o kterym bych neslyšel/nečet někde, že je uplně strašnej a k ničemu.
Na lidskýmDaveFarmer píše:Nojo já málem zapomněl, že jsme na českým fóru

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
vono to v těch zahraničních neni moc jinýDaveFarmer píše:Nojo já málem zapomněl, že jsme na českým fóru
shmootik píše:jesttli máš císaři na mysli stock snímače z Ibanez SZ 520FM, tak neměl. viz zde. pokud se teda nevyráběla verze s jinejma snímačema o který nevim. dimrzio d-sonic znam jenom papírově, ale tam bude zvukovej rozdíl i proti sh4, podle který je ten kobylovej hb102 udělanej, velice znatelnej... jinem magnet, jinej odpor atd.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník