![]() |
![]() |
![]() |
|
|
60'Rock_N'_Roll píše:http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/brand,zzounds/fit,400by400/ant_humbucker-13d91628d58b81ad65c07df0b21aa31a.jpg
Demilich píše:Tož vem rýžák a jeďTo dáš, držím palce!
Taky nechápu proč to řešit, když to chceš tak si to vyrob, nevidím v tom problém, nebo si takové kup.
Já jsem příznivcem jen takového opotřebení kytary, které sám od její novoty vyrobím hraním!!
Demilich píše:V tom případě, ti mohu nabídnout kartáč s jemnýma ocelovýma štětinama, který mám ve skříni, tím to zmatníš stejně jako na tom obrázku + -
Za 200 i s poštovným "buy it now"?

Ve šmirglu není cit jako v kartáči, navíc to je na železo, takže nevím jak rovnoměrně bys to ošmrdlalEbu píše:Demilich píše:V tom případě, ti mohu nabídnout kartáč s jemnýma ocelovýma štětinama, který mám ve skříni, tím to zmatníš stejně jako na tom obrázku + -
Za 200 i s poštovným "buy it now"?
Obávám se, že ocelové štětiny nejsou nejlepší řešení.... spíš ten jemnější šmirgl, pak se ale klidně může stát, že nám milé snímače brzy zreznou
60'Rock_N'_Roll píše:Demilich píše:Tož vem rýžák a jeďTo dáš, držím palce!
Taky nechápu proč to řešit, když to chceš tak si to vyrob, nevidím v tom problém, nebo si takové kup.
Já jsem příznivcem jen takového opotřebení kytary, které sám od její novoty vyrobím hraním!!
nemá to vypadat opotřebovaně, má to vypadat MATNĚ!
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník