![]() |
![]() |
![]() |
|
|
projectil píše:Mohli by ste mi někdo poradit jaké struny?
Atkins píše:Nejde o to, zda se na TO dá hrát ale jak TO hraje! Vnímáš ten rozdíl? Alespoň malounko?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Ne, ale pokud bych to už doma měl, dal bych ty snímače do toho, místo abych kupoval další, jen o něco lepší šmejd. Zas tak hrozná kytara to není, je to prostě nástroj svou kvalitou odpovídající ceně, a můžeme být rádi, že nejvyšší koncentrace zla je suverénně ve snímačích.Bummer píše:Heleď, já vůbec netvrdím, že to musí hrát špatně... Třeba jeden kus ze sta.Ale koupil by sis to normálně v obchodě s vědomím, že do toho hned vrazíš snímače minimálně za polovinu ceny tý kytary?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.

projectil píše:Tak sem se díval na dimarzio super distortion dp100... fajnou cenu sem našel jen nevím jestli to nebude moc silné a moc basové na punk
projectil píše:tak jako mám stagg tak z dřeva asi moc nevytěžím stejně ne?
projectil píše:Ještě dotaz jestli musím zasahovat i do kytary nebo jen do pickguardu když tam mám singl a chci tam hambáč
projectil píše:Takže az sebe říkáš jo nebo ne?
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník