![]() |
![]() |
![]() |
|
|
aivn86 píše:Na propojení zesíku a repra se dá použít takřka cokoliv, ale musíš vědět co propojuješ a jaký výkon. Na 15W ti bude stačit obyč dvojlinka. Na 100W už musíš mít něco s větším průřezem. např: odkaz
Co se týká konektorů tak obyčejné jacky z elektra za 15,- bych asi nedoporučoval, protože ta část na kterou se pájí dráty je z dost tenkého materiálu a při zatížení velkým výkonem by to nemuselo zvládnout. Je lepší použít větší průřez materiálu než tenký. Tzn. kupovat kvalitnější konektroy a nešetřit na nich.
Záleží jak moc veliký výkon chceš propojovat.???
aivn86 píše:Tak v tom případě je lepší použít drát silnější. Já bych doporučil ten s průřezem 2,5mm. Budeš mít jistotu. Lepší vždycky silnější drát než slabší, kterej by se ti mohl zahřívat.
Wasserman píše:aivn86 píše:Tak v tom případě je lepší použít drát silnější. Já bych doporučil ten s průřezem 2,5mm. Budeš mít jistotu. Lepší vždycky silnější drát než slabší, kterej by se ti mohl zahřívat.
Tys mě nepochopil, drát mám dost silnej, ale ptal sem se, jestli budou stačit jacky z obyč nástrojovýho káblu
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník