![]() |
![]() |
![]() |
|
|
DL píše:SH2+SH4 je klasika nejklasičtější.
syges píše:No ono jaký mám oblíbený kytaristy...stejně dle mýho názoru minimálně tak 80% dělá ve finále stejně kombo, případně efekty, což hraju na lampu od VHT a i když hrajeme rock s příměsí melo HC, tak mám rád právě zvuk těch krytejch snímačů, protože to tolik nerezonuje a je to pěkně čistý. Právě proto otázka jesli ten rozdíl mezi Duncan Designed a originál Duncanama stojí za ty peníze
bubucci píše:syges píše:No ono jaký mám oblíbený kytaristy...dle mýho názoru minimálně tak 80% dělá ve finále stejně kombo, případně efekty, což hraju na lampu od VHT a i když hrajeme rock s příměsí melo HC, tak mám rád právě zvuk těch krytejch snímačů, protože to tolik nerezonuje a je to pěkně čistý. Právě proto otázka jesli ten rozdíl mezi Duncan Designed a originál Duncanama stojí za ty peníze
Tak to musíš být vcelku netopýr, když slyšíš rozdíl mezi snímačem s krytem a bez krytu. Hlavní rozdíl je v charakterice snímače a ne v jeho provedení. Slyšel jsem už i výborně hrající Duncan Designed /kytara Valley Art/, jde o to z jaké kytary je. Snímač má o dost větší vliv na to, jak ty vnímáš hru/dynamiku než na to co leze potom z aparátu. Každý snímač má svoje specifika a nedá se jednoznačně říct, co ti bude sedět.
syges píše:bubucci píše:syges píše:No ono jaký mám oblíbený kytaristy...dle mýho názoru minimálně tak 80% dělá ve finále stejně kombo, případně efekty, což hraju na lampu od VHT a i když hrajeme rock s příměsí melo HC, tak mám rád právě zvuk těch krytejch snímačů, protože to tolik nerezonuje a je to pěkně čistý. Právě proto otázka jesli ten rozdíl mezi Duncan Designed a originál Duncanama stojí za ty peníze
Tak to musíš být vcelku netopýr, když slyšíš rozdíl mezi snímačem s krytem a bez krytu. Hlavní rozdíl je v charakterice snímače a ne v jeho provedení. Slyšel jsem už i výborně hrající Duncan Designed /kytara Valley Art/, jde o to z jaké kytary je. Snímač má o dost větší vliv na to, jak ty vnímáš hru/dynamiku než na to co leze potom z aparátu. Každý snímač má svoje specifika a nedá se jednoznačně říct, co ti bude sedět.
Netopýr snad ani neale podle mě je dost velkej rozdíl mezi krytým a nekrytým
syges píše:Je teda pravda, že sem osobně nezkoušel porovnat vedle sebe dva úplně stejný snímače s krytem a bez krytu, to ne.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník