![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Marx.G píše:Ahoj vlastním pěkný kousek Epiphone Les Paul Standard Plus ještě z Hořovic. Rád bych kytaru vylepšil a ke kobylce pořídil nový humbucker... Hraju směsku post-grunge, modernějšího hardrocku, crossoveru a většinou využívám ladění v Drop Cis ... Podrobně se příliš nevyznám v nabídce Seymour Duncan... Co říkáte třeba na řadu "SH-5 Custom" ?? vim,že to používaj například kytaristi z Lamb of God,ale tam mě to zrovna moc nenadchlo...
tom1346 píše:Zdarec. Sem tu dalsi novacek a chtel bych se zeptat na kombinaci SD SH2 u krku a SH6 u kobylky. Je tahle kombinace vhodna i do poprockovych veci? Nebude to moc maso?![]()
![]()
A kdyz nee, nebude velkej propad mezi SH2 a SH6 v signalu? Taky mam Epi LPSP a taky si nevim rady
![]()
Dik
to bych na tvym místě docela koštnul, ta sh6 mi na poprock příde moc velký maso a sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim... možná eště sh11, nebo nějaký slabší dimarzio by stály za úvahu.tom1346 píše:A co SD -SH1 a SH5?
shmootik píše:sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim...
Nero píše:shmootik píše:sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim...
Co to znamená?
Kai píše:Nero píše:shmootik píše:sh4 je zase děsně mlsnej na dřevo pod nim...
Co to znamená?
Asi to ze snimac s relativne vysokym vystupem zohlednuje kvalitokvantitu dreva![]()
SH-4ka mi hrala slusne na kdejakym shitu bohuzel - protoze furt hraje stejne.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník