Tak chlapi, pred casem jsem byl u kytarare, vymenit na mem Fokus LP sjete prazce (vydrzely mi rok ! - ale jeste by se na to chvili hrat dalo) a pri te prilezitesti jsem mu rekl ze bych rad lepsi nultak. Rikal ze mi da lepsi plast

Ze s tou kosti se mu nechce drbat, ze je to hrozna prace... Tak jsem ho po dlouhem presvedcovani premluvil, vytahl ze skrine poradnej kus kosti z bejka, vzal rozbrusku, a to bylo smradu, nez kousek odrizl

Pak to pekne zabrousil, vylestil, a ja koukal jakej je to machr, uplne dokonalej krasnej vylestenej nultej prazec. Zalepil to do kytary sekundovym lepidlem, a je to fakt bomba. Hlavni prinos viddim v tom, ze jak je ta kost vyrazne tvrdsi, lepe se mi ladi kytara, protoze struny v te tvrde kosti nedrhnou jako v tom plastu. Proste kdyz jsem naladil driv, a pak hrabl do strun, hned to bylo zas trochu rozhozene, nebot mezi nultakem a ladicim kolikem to bylo treba napnute vic nez mezi nultakem a kobylkou. A pri hrabnuti do strun se to teprve vyrovnalo, a ladeni bylo hned malicko rozhozene. Takze to bylo trochu zdlouhave, no... A tedka je to hned, v pohode, dobre drzi ladeni.... Jsem max. spokojeny. A cena za ten nultak i s praci ? Chtel 150 korun !!! Proste uplne zadarmo...