zdar,
koupil jsem si obal na LP epiphone a poku tam dam kytaru tak viko nezavru chybi asi 5 cm...pritlacim a zavru, ale nevim jestli ten tlak kt viko vyvyji na kobylku nevadi... co myslite????
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
olomouc6 píše:zdar,
koupil jsem si obal na LP epiphone a poku tam dam kytaru tak viko nezavru chybi asi 5 cm...pritlacim a zavru, ale nevim jestli ten tlak kt viko vyvyji na kobylku nevadi... co myslite????
koja píše:Zdravim, shánim pevný kufr na LP. Jsem totální nováček, ani ta kytara mi ještě nedorazila.
Na co si mam dát při výběru pozor? Zatim jsem četl cosi o nedovírání víka a dát si pozor aby bylo tělo podloženo a kytara neležela na hlavě. Co dál?
Jak se chovají kufry v dešti? Jdou do kopru hned nebo něco snesou?
Kupovali byste jetej kufr přes net (inzeráty, ebay...)? Proč jo nebo proč ne?
Díky moc.
mirko píše:koja píše:Zdravim, shánim pevný kufr na LP. Jsem totální nováček, ani ta kytara mi ještě nedorazila.
Na co si mam dát při výběru pozor? Zatim jsem četl cosi o nedovírání víka a dát si pozor aby bylo tělo podloženo a kytara neležela na hlavě. Co dál?
Jak se chovají kufry v dešti? Jdou do kopru hned nebo něco snesou?
Kupovali byste jetej kufr přes net (inzeráty, ebay...)? Proč jo nebo proč ne?
Díky moc.
Najlepšie je kúpiť si kufor pre gitaru takej značky akej gitaru máš. Ak máš LP štandartného tvaru, tak nemyslím si, že by nemusel sedieť. Kufor inak prežije všetko.
mirko píše:
Najlepšie je kúpiť si kufor pre gitaru takej značky akej gitaru máš. Ak máš LP štandartného tvaru, tak nemyslím si, že by nemusel sedieť. Kufor inak prežije všetko.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník