![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Atkins píše:Ale lidé jsou různé, nedávno taky nějaký komik prodával kytaru s podepsanejma kabátama...

Atkins píše: ... za pět let po nějakých "kruciksicht" nikdo ani nehlesne...
Atkins píše:Nebylo to míněno konkrétně a nic to nemění na faktu, že nechávat si podepisovat nástroj je po mém soudu poněkud slaboduché. Nebo už je hraní na kytaru také sport?Nezačnou naši mladí kytaristé místo hraní sbírat kartičky s kytarovými celebritami?
Pepe.killer píše:Podle mě podpis na kytaře rohzhodně kýč neni, pokud je udělanej rozumně a na rozumný místo.

Já bych na to asi nehrál, tohle by mi spíš viselo v hospodě nebo v obýváku na zdi. Snad když hraju tak se neodkazuju na někoho, komu kradu nápady, ne?jastud píše:No za tyhle podpisy bych se teda nestydělRonnie Wood, Pete Townshend, Eric Clapton z těch který jsem schopnej přečíst... Jen je otázka jestli jsou to originály...

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
jastud píše:No za tyhle podpisy bych se teda nestydělRonnie Wood, Pete Townshend, Eric Clapton z těch který jsem schopnej přečíst... Jen je otázka jestli jsou to originály...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků