![]() |
![]() |
![]() |
|
|
volfi4499 píše:Čau potřeboval bych poradit s trsátkem který má opravu minimální opotřebení. Asi před 2 měsícema sem si koupil balení tortexů, jelikož psali že maj minimální opotřebení a přitom tak za tejden normálního hraní cvičení atd. se jim začnou třebit kraje atd. Tak doufám, že mi poradíte.
volfi4499 píše:nejsou to takovíty malí?
volfi4499 píše:já už asi dunlop nechci, protože mě docela sklamali tak potřebuju opravdu náky trsátko který vydrží.
http://www.boogiestan.com/index.php?prislusenstvivolfi4499 píše:Čau potřeboval bych poradit s trsátkem který má opravu minimální opotřebení. Asi před 2 měsícema sem si koupil balení tortexů, jelikož psali že maj minimální opotřebení a přitom tak za tejden normálního hraní cvičení atd. se jim začnou třebit kraje atd. Tak doufám, že mi poradíte.
piranha90 píše:Bavil jsem se s kytarářem (má skvělou akustickou teorii i praxi) - Večerek. A říkal mi že trsátka typu jazz III a takové ty klasické plastické mají strašně plochý neharmonický zvuk (sám jsem se přesvědčil). Tak jsem si hned koupil trsátko z rohoviny (fakticky obohatí zvuk o barvu, středy, a tloušťku tónu).. Já bych už nikdy nepoužíval žádne klasické dunlopy (jazz III, tortex atd...) Fakt strašně ochuzují zvuk, a když se použijí tloušťkou pod milimetr tak je zvuk uplně v čudu. JESTLI PLASTOVÉ TRSÁTKO TAK JEDINĚ DUNLOP ULTEX!!!... Mají o dost lepší zvuk jak klasické... Na trsátku dost záleží, věřte mi!
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků