![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Venca1911 píše:Nevíte o nějakém prodejci hardwaru - kvalitnějšího ?
Venca1911 píše: Jak prosím poznám že je ta výztuha špatně seřízená? Předpokládám, že neseřiditelností dohmatu... A seřizuje se s nataženými strunami (povolenými)?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Tak jsem to utách co to šlo ale pořád tam je tak 0,8mm vůle a nechá se ještě trochu zavibrovat (což mě štve kvůli tomu že se ty struny můžou pořád trošičku vychylovat) Myslíte, že by se tam nechala dát jakákoli pružina (co najdu v dílněVenca1911 píše:Zkusím teda nejdřív utáhnout tu kobylku, ale nevim jak poznám, že by to chtělo ještě jednu pružinu. Jsou šrouboví takže mají lineární charakteristiku tzn. když je utáhnu víc mělo by to stačit ne? Ale šrouby mi ven čumí už jen tak za 1,3cm což asi není moc co?? A když to nepomůže zkusím teda ty grafitoví kamenyNemůžu si to nějak zkazit když budu tu kobylku přitahovat s nataženejma strunama?? Teď myslim šrouby co jí drží přišroubovanou k tělu jak jsem říkal ten jeden šroub zvedlej. Asi tam stejně nechám ty 12 asi mi ztěškla ruka:D

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků