Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Předělání spoje krk/tělo na all access

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...

Předělání spoje krk/tělo na all access

Příspěvekod Trao » 27.01.2011 21:19

Konečně jsem přišel na to, co se mi na staré GRG270 líbilo a na "nové" Jackson DK2M nelíbí...je to spojení krku a těla, jak je vidět na obrázku, ibanezka má (co jsem četl na webu) "all access" spoj, což je fakt, protože se na pražce 17-24 leze úplně perfektně, kdežto u Jacksona překáží neck plate...
Obrázek
Chci se zeptat, jestli by kytarář moh vyprofilovat tu část těla pod neck platem to takovýhle podoby, jestli už si to tady na fóru někdo nechával dělat nebo o tom má nějaké informace. Je mi jasný, že to s sebou přináší spoustu seřizování po tom, co se to znova přišroubuje, stejně tak je mi jasný, že se zdrbe lak, ale je mi vcelku jedno, jestli ten kousek, na kterým je teď neck plate (a vzhledem k té úpravě je jasný, že bude muset jít dolů) bude mít o chlup jinačí odstín bílé, jde mi o pohodlí při hraní a je prvořadý. Za celý dva roky, co jí mám, jsem nepřišel na jedinou věc, která by mi na ní vadila, tak bych to rád takhle nechal 8)
Díky za odpovědi
Trao
Falcar
Jackson DK2M (all access neck/SH6/DP156/díra po tremsetteru)
Engl: E530, E840, E325 (na prodej), E412SG (na prodej)
Trao

Re: Předělání spoje krk/tělo na all access

Příspěvekod Nero » 28.01.2011 13:32

Vsadil bych se, že to nebude problém. A pro potvrzení nebude nic jednoduššího, než když napíšeš nějakému kytaráři mail a poptáš se konkrétně.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba