![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nero píše:až po techniku pravačky
Nero píše:Já jen jmenoval příklady, netvrdil jsem, že jen tyto a ne žádné jinéSamozřejmě že i technika levačky na to má vliv. Pravačku jsem zmínil jako větší zlo, protože kopa lidí prostě struny přerve přílišnou agresivitou úderů apod.
Stejná zkušenost i u mě. Pravačkou do toho kolikrát rubu jak nejmenované zvíře a stejně neprasknou a neprasknou ani když se snažím. Levačkou je zničím spolehlivě. Asi definitivně přejdu na slide a budu mít věčné struny. A orvaný teflon není žádná tragédie, slyšet to není. Vyvážení struny se tím nezmění.shoooter píše:Nero píše:Já jen jmenoval příklady, netvrdil jsem, že jen tyto a ne žádné jinéSamozřejmě že i technika levačky na to má vliv. Pravačku jsem zmínil jako větší zlo, protože kopa lidí prostě struny přerve přílišnou agresivitou úderů apod.
Hraju na 12-53, nebo 12-56, Martin SP (Furch) a Elixir (Martin) velmi razantně a struna mi nepraskla možná 10 let.
Elixiry se roztřepí pod trsátkem, ale nemá to žádný zásadní vliv na zvuk. Pokud se mi ale prodře povlak pod levačkou, je to na výměnu, i kdyby ještě hráli jak ďábel.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
A pak to vezmu do ruky ja a strunu ti skoro znicim za par sekund....woro90-1 píše:jak nejmenované zvíře a stejně neprasknou a neprasknou ani když se snažím
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník