Za málo přes 3 k sežene kvalitní snímače oba:
http://kytary.cz/seymour-duncan-s-set-h ... /HN088101/
Já bych ho z toho upgrade neodrazoval. Jolana Strat není až takový sběratelský skvost, jako starší Jolany z 60.-80. let., aby bylo hřích do ní vrtat. Tohle je prostě nepříliš vydařená kopie strata (teď nemyslím kvalitu, spíš věrnost předloze, hlavně v osazení snímači, HW, materiálu ...), žádný originální design. A přitom to může být dobře hrající a hratelná kytara. Držel jsem ji naposled pořádně v ruce v roce 89, kdy si ji kámoš přivezl na kolej fungl novou z hudebnin na Jungmaňáku. Všichni jsme tenkrát slintali. Já v té době řešil, jak si přivézt z NDR věrnější kopii strata - kytaru Lead Star II. Než jsem to vyřešil, přišel převrat a zakrátko nato jsem měl od Burgersteina (G. Dennis)z Jiřáku levného Fenixe STL (tehdy asi 350 DM?).
Kdysi jsem četl rozhovor s Dodo Doležalem, který si Jolanu Strat (samozřejmě vytuněnou) docela pochvaloval.
Ty SD ze setu výše jsou 4 vodičové, stálo by za to využít toho a mít zapojení (třeba na 5 polohovém přepínači), kde bude rozpínání cívek, příp. přepojení ze sériového na paralelní, a rozhodně paralelní kombinace jedné cívky z obou snímačů (jako u telecastera; koneckonců, pokud se nepletu, jdou struny skrz tělo?).