Plánuji si ho pořídit do kejtry jackson Dinky JS1 doufám že to sedne i mé GH50ce
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
RE jaroslav.celujko:
Mrkni na threed BARE KNUCKLE. Někdo tam hodil pěkné video s ukázkou tebou zmíněných snímačů. Tedy kromě RM. Já ty snímače nikdy s RMkem neslyšel v přímém srovnání, takže těžko říct. Na část otázky by ti to video mohlo odpovědět. Ještě z jakého dřeva je kejtra v které to používáš.
tomaskra píše:RE Dafčánek :
F1 je daleko větší zabiják. Je skoro o půlku silnější než F4. Záleží jakou hraješ muziku. Pokud ti jde primárně o výkon a extrémní zkreslení F1. Jestli chceš spíš univerzálnější snímač a nehraješ až takový nářez F4. Nato je Asijský druh akácie. Je to trochu podobné k mahagonu, ale pod pojmem NATO výrobci označují víc dřevin, takže bych to bral s rezervou. Ty snímače mají vyrovnaný charakter a ve spojení s pseudomahagonem bude silnější středobasové pásmo trochu na úkor výšek.
RE jaroslav.celujko:
Pro olši platí to co jsem psal v prvním příspěvku o cedru. Třeba Warpig je určený pro lehčí dřeva. Má ještě možnost Alnico magnetů, nebo keramiky. Na olši by to určitě průšvih nebyl. Invander je podle mě typický do black metalu. Je takový zastřevý a těžký. F1 - sílou hodně podobný WAR PIGu. Ekvalizační křivky by měly být " zhruba " podobné. Ale niance by se asi musely vyzkoušet přímo proti sobě. Jako v tom videu. Problém je, že RM asi ten člověk co to video natočil nezná.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník