Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

R.M. Pickups? Jaký jsou

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...

Re: R.M. Pickups? Jaký jsou

Příspěvekod Willy » 15.01.2012 9:02

Nedávno jsem vyměnil baskytaru Cort GB34A za Squier Telecaster Affinity z roku 2000 (vypadá jako relic, překrásnej a po těch dvanácti letech i nažloutlej a voškrábanej lak, prostě nádhernej :D ) a zítra mi příjde snímač od R.M. typ RT1 (tradiční vintage single coil kobylkový Tele snímač s AlNiCo V magnety). Nahradím tam již kdysi dosazenej mini humbucker (singlecoil velikost) údajně značky Dimarzio (rails) - vůbec se v tom nějak neorientuji, ale humbucker opravdu neeee :mrgreen:
Mě se příčí humbuckerový zvuk u kobylky na teleti. Pro mě je to prostě vintage nástroj a chci, aby jako vintage hrál. RT1 je podle mě jediná vhodná volba a už se nemůžu dočkat, až ho tam přiletuji a ozkouším.
Jestli bude fakt tak dobrej jak si představuju, obratem koupím ještě snímač ke krku.

Jinak se mi moc líbí ochota a chování firmy. To se v dnešní době nevidí. Hlavně objednávku jsem poslal (tenkrát ještě na soukromý mail pana Macho) asi v 9 večer a ještě v 10 noci mi odepsal, že se objednávka vyřídí do 3 pracovních dnů. Přesně za 3 dny mi přišlo potvrzení, že mi snímač už poslali. Zatím jsem nadšen už jen z té ochoty, z toho že je to ruční práce, z neuvěřitelné ceny a z těch vašich chválozpěvů na R.M. Pickups :D

Pokud nezapomenu, ozvu se jak to dopadlo.
Kombo: Laney HCM160b

Baskytary: Fender Precision Standard 60th Anniversary

http://bandzone.cz/groovetownband
Willy

Věk: 24

Příspěvekod kmensik » 29.01.2012 19:32

http://aukro.cz/show_item.php?item=2084062726
To sem dávám jen jako perličku. Aspoň je vidět, že jsou opravdu motané přímo na nástavce, bez plastové mezery.
kmensik

Příspěvekod Kinx » 30.01.2012 3:20

to je hodne brutalni kitara
Hip Hop vládne světem!
Metal nechte dětem!
Kinx

Příspěvekod potkanX » 31.01.2012 23:58

alebo pouziva transparentne bobbiny, z tej fotky toho zasa moc vidno neni.
potkanX

Věk: 37

Předchozí

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba