![]() |
![]() |
![]() |
|
|
no tak hmatnik cisti postupne, je tam mista dost jak sundas jednu strunuJack/J píše:ok dik za odpovedi... ja to radsi zatim necham tak jak to je protoze stejne novou sadu nemam... jenom sem si chtel vycistit hmatnik (no a ty stary se mi tam znovu nandavat nechtej)
Kdyz natahnes novy struny jine tloustky, tak to drevo muze pracovat i nekolik dni, nez se srovna... Proto nema smysl nejak moc ladit a serizovat hned po natahnuti, protoze se ti to stejne za chvili rozjede.pigdestroyer píše: taky by me to zajimalo jesi ty struny maji takovy tah ze je v tom dreve nejake napeti. to by pak podle me byla pitomost odvolavat se na 20 minut ze to nezapracuje.. to by se rozjelo hned v prubehu sundavani.. ale myslim ze kytara je tak bytelne udelana ze by to nemelo mit vliv.. ale nevim.
Wohma píše:Kdyz natahnes novy struny jine tloustky, tak to drevo muze pracovat i nekolik dni, nez se srovna... Proto nema smysl nejak moc ladit a serizovat hned po natahnuti, protoze se ti to stejne za chvili rozjede.pigdestroyer píše: taky by me to zajimalo jesi ty struny maji takovy tah ze je v tom dreve nejake napeti. to by pak podle me byla pitomost odvolavat se na 20 minut ze to nezapracuje.. to by se rozjelo hned v prubehu sundavani.. ale myslim ze kytara je tak bytelne udelana ze by to nemelo mit vliv.. ale nevim.
Wohma píše:Je to obojimKazdopadne to, ze se ti ta kytara rozladuje dyl a vic, kdyz das tvrdsi/mekci struny, dokazuje, ze pracuje i drevo, protoze kdyby to bylo jen usazenim strun, tak by nemel byt vyraznej rozdil, kdyz natahnes jinou tloustku.
r0nn!e píše:Hej chystam se poprvý měnit struny a jak to čtu tak se začínám normálně bát! LesPólka moje malinká.... co s ní bude???Asi to budu dělat podle toho vzorce EAD; EHG.... btw: čim se tak čistí hmatník? Asi nic agresivního že? Navlhčená hadra?
Wohma píše:Vy z toho delate detektivku. Ani hodina by nemela vadit, kytara by proste nemela byt dlouhodobe bez strun, tecka.
aivn86: jestli ty struny jen hodne povolis nebo rovnou sundas, tak to je z hlediska tahu krku celkem jednoA kdyz uz menis snimac a mussi se strunama tajtrlikovat, tak mi prijde prakticky je rovnou vymenit.
r0nn!e píše:Hej chystam se poprvý měnit struny a jak to čtu tak se začínám normálně bát! LesPólka moje malinká.... co s ní bude???Asi to budu dělat podle toho vzorce EAD; EHG.... btw: čim se tak čistí hmatník? Asi nic agresivního že? Navlhčená hadra?
pigdestroyer píše:r0nn!e píše:Hej chystam se poprvý měnit struny a jak to čtu tak se začínám normálně bát! LesPólka moje malinká.... co s ní bude???Asi to budu dělat podle toho vzorce EAD; EHG.... btw: čim se tak čistí hmatník? Asi nic agresivního že? Navlhčená hadra?
jo dej si bacah at ti neupadne kobyla, me se zda ze tam kus upadava
Caggan píše:pigdestroyer píše:r0nn!e píše:Hej chystam se poprvý měnit struny a jak to čtu tak se začínám normálně bát! LesPólka moje malinká.... co s ní bude???Asi to budu dělat podle toho vzorce EAD; EHG.... btw: čim se tak čistí hmatník? Asi nic agresivního že? Navlhčená hadra?
jo dej si bacah at ti neupadne kobyla, me se zda ze tam kus upadava
mě upadava cela kobyla :-O aj ukotveni strun
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků