![]() |
![]() |
![]() |
|
|
dlabajíč píše:Zdravím, koupil jsem si Bacha les paul, kytara fajn, snímače horši. Potřebuju vyměnit. Chci na ní hrát i podladěné zvuky. Taky aby zachovaly silný sustain. Takže potřebuju dost silný výstup, Uvažoval jsem o seamour duncan Invader, sh 6, dimarzio activator. Ale nechci se unáhlit v rozhodnutí, jak to bývá mým zvykem, takže prosím hoďdte tu něco do placu, svoje zkušenosti, rady, postřehy. Chtěl bych prostě nějaký dravý, silný tón, ale aby byl konkrétní v každé poloze a aby se nerozpliznul v silném zkreslení ale aby uměl hrát i čistě. Díky za rady.
dlabajíč píše:Jo a tady na kytarách jsou nějaké snímače Mec. Designově vypadají zajímavě.
Nero píše:dlabajíč píše:Jo a tady na kytarách jsou nějaké snímače Mec. Designově vypadají zajímavě.
Co jsem měl možnost si na ně zahrát, přišly mi tak na úrovni RM a spíš bych byl šel do RM. Mimochodem, jak vypadá designově zajímavý snímač?

bubucci píše:Nero píše:dlabajíč píše:Jo a tady na kytarách jsou nějaké snímače Mec. Designově vypadají zajímavě.
Co jsem měl možnost si na ně zahrát, přišly mi tak na úrovni RM a spíš bych byl šel do RM. Mimochodem, jak vypadá designově zajímavý snímač?
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků