Kdysi jsem vyndal ze svý RGA 42 ty tovární aktivy a dal místo nich klasický PAFka. Kámoš projevil zájem o ty původní aktivky (Loz3) tak jsem mu je dal do kytary (Ibanez GRG170) hrálo to všecko v pohodě, baterky se vešli i do šachty pro poťáky....ale přestala mu hrát, u mě doma jsem otevřel kryt vyndal baterky ven a zase začla hrát....pro jistotu jsem odizoloval všechny kousky nahýho drátu abych vyloučil nějakej dotyk a zas zavřel. Doma mu to ještě cca dvě hodiny hrálo a druhej den na zkoušce to přestalo hrát. Potom jsem to zas rozebral,překontroloval co by mohlo být špatně,přepájel znovu a líp

a kytara zas hrála....ale chvilku...během drnkání sesignál zeslaboval,ztrácel až přestala hrát úplně.... vyndal jsem baterku ven,odpájel a znovu připájel zem a přidělal baterry pack ven na tělo kytary. Zas začla hrát..tak jsem jí dal do futrálu a dneska když jí vyndal,tak zas nehraje... Schéma jsem kontroloval několikrát a vše je jak má být,spoje kvalitní a všecko dobře uzemněný k volumce.... ale prostě to přestává hrát...netušíte někdo možnou příčinu ?