![]() |
![]() |
![]() |
|
|
...EDGE... píše:Ten snimac se da snizit, je tu na to navod, jsou u nej nejake sroubky, tak s nimi sroubuj, dokud to nespravis.
Flajtr píše:Ne ty jsi nenaletěl, ty o tom jen prd víš, výšku kobylkáče seřiď šroubkama v rámečkách, prostřední singl má magnety vyšší a nižší úplně normálně. Jestli ti něco drnčí tak hned vedle je plno článků o seřízená kytary + článek speciálně na seřízení vintage tremola. To, že ty snímače stojí dost za starou belu je fakt a ten nezměníš, doporučuju prdnout tam něco z bazaru od RM, hodně si pomůžeš, taky jsem to tak na týhle kytaře udělal
Flajtr píše:V pořádku, mě se nemáš za co omlouvat, u single coilů to tak je, já teď nevím přesně kvůli čemu, myslím, že kvůli hlasitosti strun. To, že je ta kytara celá rozštelovaná bude tou dopravou, když odněkud cestovala k tobe, postačí ji trochu seřídit, naladit a bude sloužit dobře, zvlášť po výměně kobylkáče
Flajtr píše:Jestli to dělaly obě kytary tak to kytarama nebude, tónovka by hučet určitě neměla. Vyzkoušej ještě druhý kabel...na dálku těžkou soudit.
¨Flajtr píše:Já ti nevím, jde o to co od toho čekáš, ale jak jsem psal ty snímače jsou opravedu hrozný...behringera máš se singlama, nebo s humbuckerem u kobylky ?
Z vlastní zkušenosti, s tímhle snímačem neprohloupíš.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
TakJakyhoMeZnas píše:co myslíš tim vrtulníkem? flanger?
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník