anmelden píše:ono i když se ti ten mulťák nelíbí jako alternativa, bude dobré když to zvážíš...přece jen se s tím dá vyhrát, a když zvolíš ten správný myslím že budeš příjemně překvapený
pokud potřebuješ sustain, tak kompresorem by sis mohl pomoct, otázka je kde ten kompráč sehnat

. Čímž ti vlastně dávám další důkaz k tomu, že koupě multiefektu nemusí být nutně špatná...drbat se s krabičkama taky občas není to pravé ořechové
Kompresor mám doma.. , abych pravdu řekl - vůbec ho nepoužívám = vyhozené prachy:D
pak mam tedy otázku: proč lidé kupují krabičky spíše než mulťáky? - >
1/ na věrohodnosti zvuku mi záleží - používám jen analogové krabky. 2/ na větším podium by mohl multiefekt nepříjemně rušit? 3/ krabky mohu kombinovat i když v mulťákách dneska už také... - zkrátka stačí si přečíst rozdíl krabiček Vs. Multiefekty a máš odpověď - nejsem bohatý abych si koupil kvalitní multiefekt-Rack za (plácnu) 20 000,- kterej ,už by byl kvalitní.
Navíc mě stačí - Chorus , Wah Wah , delay , pak možná nějáké nakopávadlo a zbytek obstará Marshall.
-S kompresor-sustainer krabkama zkušenoti nemám , byl mi doporučen od Marshallu The Compressor , ale já slyším obrovský rozdíl ,když hraju s nebo bez kompresoru = s kompresorem stojí zvuk za prd.
hledáme zpěváka s tenorovým hlasem a který umí udělat Show - v okolí trutnova/náchoda