Dr.Parts HB jsem mu poradil ja jako nejlevnejsi sehnatelny novy HB,a taky proto, ze mi jich nekolik proslo pod rukou... jak HB, tak singly. Vsechny tyhle HB maji cca 9,5kohm (meril jsem kazdy typ co mi prosel pod rukou, lisi se jen barvou), takze nejsou extra silny, ale kdyz se daji blizko strunam (2mm), jde z toho slusnej higain. Zvukove jsou spis stredobasovejsi, diky nizke impedanci je ale zvuk kupodivu prekvapive citelny.... Samozrejme RM se skvelym attackem to neni, ale kdyz jsem zkousel v obchode Ariu, a Yamahu strata, byly pekne "plechovy", a tyhle snimace za blby tri stovky znely teda lip...
Verte / neverte... je to na vas.
Jinak, kluk evidentne nema prachy... takze rady typu "prisetri na lepsi snimac nebo kytaru" jsou mu s prominutim na ho***...
Chce hrat ted a ne cekat az nasetri, a chce mit silnej zkreslenej zvuk... Kdyz ma 300,- na HB a 130,- na novy pickguard (pokud nebude rezat ten stary), je to pro nej jednoduchy a levny reseni...
Ty snimace z tovarny, co se strkaji do novych kytar (cca do 4tis.) jsou vsechny stejny... plecharna... na tech se setri nejvic
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...