Jen pro upřesnění - rozepnutí u humbuckeru je téměř totožné se zkratováním jedné jeho cívky, nejlépe proti zemi...
Takže i třívývodové HB, pokuď mají vyvedeny "střed" mezi cívkami, mohou být rozepnuty.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pavel2 píše:Jen pro upřesnění - rozepnutí u humbuckeru je téměř totožné se zkratováním jedné jeho cívky, nejlépe proti zemi...
Takže i třívývodové HB, pokuď mají vyvedeny "střed" mezi cívkami, mohou být rozepnuty.

60'Rock_N'_Roll píše:mám otázku, dá se miniHB rozepínat??![]()
logicky ano.

mycountry píše:Nebylo by to ale poprvé - taky jsem slyšel od človka, že se to stalo právě jemu v blízkosti snímačů...

Bummer píše:Hoj. Před nedávnem jsem pořídil snímač, který byl označovaný jako PAF a až do teď jsem nevěděl, co ta zkratka vlastně znamená. Teď už mám jasno, ale přecijen si říkám, jestli by se to nedalo ještě do toho článku nacpat. A určitě by se našlo i pár dalších věcí (jen mě teď zrovna žádná nenapadá).
Mimochodem, skutečně se u paralelního zapojení sčítá oscilace (jak je to v článku)? Výsledný signál je přece slabší, tak bych spíš čekal, že se budou ty vlny tak nějak odečítat, či co.![]()
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník