![]() |
![]() |
![]() |
|
|
robo.n.x12 píše:Ok, signál, stínění a zem, ale proč má většina singlů 2 a tenhle 3 drátky, k čemu je to dobrý??![]()
Ještě maličko doplním - těm singlům, u kterých každý pólový nástavec vyčnívá jinak vysoko, se obvykle říká "staggerpole" a se Staggem to nemá nic společného, jako první to snad začal masově používat Fender. Plochým "flatpole", a ty často mívají také nějakou kompenzaci, ale zaboha si nevzpomenu jak je to řešené, a z hotelu, kde jsem, se na TDPRI nedostanu, páč mám IP ban, aniž bych se tam kdy registroval (asi je zablokovaný ten hotel nebo co)Nero píše:Jinak mají to i některé singly, či naopak některé HB to nemají. A u singlů se často setkáš s tím, že jsou ty nástavce už "rozházené" a přednastavené z výroby.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše: Plochým "flatpole", a ty často mívají také nějakou kompenzaci, ale zaboha si nevzpomenu jak je to řešené, a z hotelu, kde jsem, se na TDPRI nedostanu, páč mám IP ban, aniž bych se tam kdy registroval (asi je zablokovaný ten hotel nebo co)
Jojo, to bude asi ono, jen si tím nejsem jistý - chtělo by to ověřený zdroj. Na TDPRI se prý nedostanu kvůli tomu, že tu mám přiřazenou IP adresu z rozsahu používaného hackery a spamery útočícími na jejich server. Aspoň mi to tvrdí Paul Green, tamější admin.Moleek píše:No řešený to může být, tak, že jsou různě dlouhé na druhé straně a taky to může trochu pomoct ne? (soukromá domněnka)

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.

Magnetické snímače se dají rozdělit... dalšími typy jsou minihumbucker, což je humbucker velikosti single-coilu, a qaud-rail, což je snímač tvoření 4 cívkami a mající velikost humbuckeru ...

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník