![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Že clona ořezává výšky je normální věc. Mají to tak téměř všechny kytary. Docela dlouho ale uvažuji o dvou clonách naráz - jedné shora a jedné zdola. Kdybych nebyl líný, už bych to měl v kytaře, jenže se mi nechce tu kytaru komplet překopávat, kdyžtak to udělám až se v ní zase budu nějak víc hrabat, třeba až budu frézovat širší šachtu tremola.60'Rock_N'_Roll píše:wikxzen píše:Kdyby levnější kytary měly podobné tónové clony jako Reverend, který má vlastní "custom", tak by lidi se clonou ještě rádi pracovali.
v čem je custom..? U nějakých kytar jsem viděl, ze clona byla otočená a orezávala výšky. Něco podobného..?

woro90 píše:Že clona ořezává výšky je normální věc. Mají to tak téměř všechny kytary. Docela dlouho ale uvažuji o dvou clonách naráz - jedné shora a jedné zdola. Kdybych nebyl líný, už bych to měl v kytaře, jenže se mi nechce tu kytaru komplet překopávat, kdyžtak to udělám až se v ní zase budu nějak víc hrabat, třeba až budu frézovat širší šachtu tremola.60'Rock_N'_Roll píše:wikxzen píše:Kdyby levnější kytary měly podobné tónové clony jako Reverend, který má vlastní "custom", tak by lidi se clonou ještě rádi pracovali.
v čem je custom..? U nějakých kytar jsem viděl, ze clona byla otočená a orezávala výšky. Něco podobného..?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Tipnul bych si že bude lepší použít kondík než dávat do kytary další anténu na bordel.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků