![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Joey01 píše:Zdravím, mám dotaz ohledně těchto trsátek, já hraju na Tortexy(želvy 1 mm) a uvažuju, že bych zkusil Ultexy, nebo nějaké jiné od Dunlopů. Na jaké hrajete vy od Dunlopů a bude 1 mm Tortex stejně tvrdý jako 1 mm Ultex? Děkuji

Joey01 píše:Aha chci si nějaké přes Ebay koupit, no nejlepší bude když půjdu music-city a budu hmatat bo tam mají největší výběr trsátek že v Čr?

mycountry píše:Já jsem za rok hraní žádnou jazz želvu (H3... tortex ekvivalent Jazz 3) neohrál na smrt, vždycky dřív ztratil, míval jsem Jazz trojky, ty se ale ohrály ne pravidelně, občas se do hrany trsátka udělala díra a zasekávala se v tom struna (= pazvuk při každým tónu)
Rád bych zkusil tortexy sharp, ale v Brně je to dost utopie...

Joey01 píše:Takže stejně a jelikož nejsem z Prahy tak + 100 Kč(nějak tak) za poštovné a balné, kdežto na íbej je to za 120 Kč ze všým všudy
wreptile píše:A co si udělat výlet z těch tvých kotěhůlek do větších hudebnin? Nejen, že si koupíš trsátka, ale poznáš jak vypadá civilizace ^^'
Joey01 píše:Hele nevím jestli by ta naše lokální hudebnina byla schopná to objednat. Oni jsou vůbec rádi když jednou za rok si tam jdu koupit kabel
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků