![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Bummer píše:No tak máš kytaru za 1900,- a k tomu snímač za 1390,- (na Muzikant.cz snad ještě o něco levněji než přímo od Macha). To mi dává dohromady 3490,-. A teď bych rád viděl tu kytaru z bazaru, která bude hrát tak dobře, aby se tomuto vyrovnala a přitom nestála o tolik víc.

kvasna píše:Bummer píše:No tak máš kytaru za 1900,- a k tomu snímač za 1390,- (na Muzikant.cz snad ještě o něco levněji než přímo od Macha). To mi dává dohromady 3490,-. A teď bych rád viděl tu kytaru z bazaru, která bude hrát tak dobře, aby se tomuto vyrovnala a přitom nestála o tolik víc.
Tak na tu kytaru klidně mužeš narvat snímače za 5k a stejně to hrat nebude to by se vyplatilo koupit drahej snímač dát to na prkno s nataženejma prádelníma šnůrama a taky bys to měl za 2k a zrovna tahle kytara se od toho prkna moc neliší hral jsem na to chvíli pro pobavení a spíž abych se pobavil tak sem se zděsil co nekdo muže vydávat za kytaru a chran me bože na to cpát jestě nejaky srahy snímačeJinak tim přišetřenim myslim sumu tak 6k což neni zas nic moc tak horentního a za to se dají pořísit už vcelku kvalitní a slušné kusy např kamarád si za 6.5 pořídil jetou cortku která nová stála asi 12 k hrala velice dobře
kmensik píše:Singly na Axelu možná jsou dost kvalitní, ale na metal v dnešním pojetí úplně nevhodné.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků