![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Fuj. Tak to se nedivím že neladí. Rovnou při té výměně vyčisti hmatník a seřiď to, návody tu jsou.novic píše:no používám je už půl roku

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
novic píše: ted uz jen sehnat struny
Potvrzuji, radši už si doma držím balíček záložních a pokud ho zrovna nemám, schovávám si dokonce jednu sadu málo ohranýchaivn86 píše:Tak pokud nejsi z velkého města tak myslím, že se dá klidně říct, že je nutné sehnat struny.Někdy to může být i docela oříšek hlavně v tomhle počasí co zrovna panuje venku.

Teorge píše:To se vyplatí i když jsou poblíž hudebniny, protože se může stát, že nebudou zrovna v ten moment mít ty struny, které by zrovna člověk chtěl. Já si posledně z nouze koupil jinou značku a vůbec mi nesedí...
Ty jsi vážně střelec. Z kulometu. To jsou slušné zásoby... Dá se na tom ušetřit nějak výrazně, že by to bylo vhodné i pro obyčejného kolejního brnkala?shoooter píše:Mám v záloze 14 sad, včetně 12tky. Nakupuju v DE balení po 3.

woro90-1 píše:Ty jsi vážně střelec. Z kulometu. To jsou slušné zásoby... Dá se na tom ušetřit nějak výrazně, že by to bylo vhodné i pro obyčejného kolejního brnkala?shoooter píše:Mám v záloze 14 sad, včetně 12tky. Nakupuju v DE balení po 3.
Teorge píše:Mít jich doma tolik, tak se bojím, že bych je měnil častěji a že by se to prodražilo
Teorge píše:Mít jich doma tolik, tak se bojím, že bych je měnil častěji a že by se to prodražilo
kmensik píše:Ještě k tomu čištění, jasně že to jde. Dělali to mnozí basáci, protože tam je slušná sada podstatně dražší. Dá se to vařit ve vodě s jarem, máchat v Arvě, kdosi doporuřoval cykločistič na převody. Ale má to smysl jen tehdy, když jsou jen umaštěné, nesmí být rezavé, setřený nikl, promačkané. Myčka nádobí působí dost korozivně. Dneska se dá koupit sada na kytaru za 70, tak bych to moc neřešil.
Navíc to těm strunám dodá nový život jen na chvíli, třeba na třetinu životnosti nové sady.
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník