![]() |
![]() |
![]() |
|
|
McKozias píše:kdyz to obmotas hodnekrat a jeste ktomu nejak pres sebe tak se ti to bude vice rozladovat..staci kazdou strrunu obmotat 2x kolem koliku a dat si zalezet aby se to nejak nekrizilo ale bylo to pekne ciste, pak to lepe drzi
Nero píše:Klidně můžeš sundat všechny. Hodí se to třeba i pro pořádné vyčičtění hmatníku a i zbytku kytary. Nicméně nechávat pak týden kytaru bez strun je k ničemu. V tom případě to chce trochu povolit výztuhu krku.
AntaresX9 píše:Zdravim. Hodlám měnit na sedmičce sadu strun z devítek na desítky a zajímá mě co všechn bude potřeba seřídit
Pikus píše: Zatím, co jsem viděl, tak tam měli namotanou celou strunu. Jak to děláte vy?
...EDGE... píše:Pikus píše: Zatím, co jsem viděl, tak tam měli namotanou celou strunu. Jak to děláte vy?
Ja taky. Kousek planda jeste za kobylkou a zbytek co je namotam na mechaniku. Pokud jsi to tedy myslel takhle.
Pikus píše:AntaresX9 píše:Zdravim. Hodlám měnit na sedmičce sadu strun z devítek na desítky a zajímá mě co všechn bude potřeba seřídit
no, pokud máš tremolo, tak tremolo (možná bude potřeba přidat pružinu), dohmat a popř. oktávy... nic víc mě nenapdá...
Nero píše:Pikus píše:AntaresX9 píše:Zdravim. Hodlám měnit na sedmičce sadu strun z devítek na desítky a zajímá mě co všechn bude potřeba seřídit
no, pokud máš tremolo, tak tremolo (možná bude potřeba přidat pružinu), dohmat a popř. oktávy... nic víc mě nenapdá...
Prohnutí krku...
Já to na španělku motám podobně jako s kovovkami - nechávám na mechanice nějak rozumně dlouhý kus, zbytek stříhám. A za kobylkou to ohýbám pod uzel vedlejší struny, hned za ní stříhám....EDGE... píše:Ja taky. Kousek planda jeste za kobylkou a zbytek co je namotam na mechaniku. Pokud jsi to tedy myslel takhle.Pikus píše: Zatím, co jsem viděl, tak tam měli namotanou celou strunu. Jak to děláte vy?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
...EDGE... píše:Nero píše:Klidně můžeš sundat všechny. Hodí se to třeba i pro pořádné vyčičtění hmatníku a i zbytku kytary. Nicméně nechávat pak týden kytaru bez strun je k ničemu. V tom případě to chce trochu povolit výztuhu krku.
Ja ji teda povoluju pokazde, kdyz sundam vsechny struny, znervoznuje me, jak je jinak do luku...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník