tak jsem se doslechl že nějací lidé vyvařují struny když už nehrají, že prý to pomáhá... Teda já to slyšel o strunách na basovku, o kytaře né, ale tak jestli už někdo povařil tak třeba řekne jak to dopadlo
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
jakub.kubaaa píše:Zdravím,
tak jsem se doslechl že nějací lidé vyvařují struny když už nehrají, že prý to pomáhá... Teda já to slyšel o strunách na basovku, o kytaře né, ale tak jestli už někdo povařil tak třeba řekne jak to dopadlo
woro90-1 píše:Na kytaře se to nevyplatí, daleko efektivnější je trochu se o ty struny starat - ostatně vždyť jsi i u mě na polici mohl vidět ten dunlopácký sajrajt na struny. Kamahl to třeba řeší tak, že do toho tříská, a ty struny se hluchoty nedožijí - a kupuje nejlevnější Arkaye
Pak napiš jaké jsou, trsátka se Staggu docela daříKamahl píše:Arkay není nejlevnější. Ale díky za nápad - Staggy stojej sedm pětek, tak je zkusim.woro90-1 píše:Na kytaře se to nevyplatí, daleko efektivnější je trochu se o ty struny starat - ostatně vždyť jsi i u mě na polici mohl vidět ten dunlopácký sajrajt na struny. Kamahl to třeba řeší tak, že do toho tříská, a ty struny se hluchoty nedožijí - a kupuje nejlevnější Arkaye

Nero píše:Basáci tu o tom mají dost dlouhý thread - baskytarovy-hardware-prislusenstvi-udrzba/vyvarovani-strun-t15030.html?hilit=vyva%C5%99ov%C3%A1n%C3%AD%20strun
Můj názor - blbost, radši si koupím nové struny a ušetřím za elektřinu / plyn, kterým bych tu vodu ohřívalA hrát to pak bude líp.
woro90-1 píše: napiš jaké jsou, trsátka se Staggu docela daří

Nero píše:Kvalitní struny koupím za 130 kaček (zmíněné Arkaye) a hlavně mám dostatečný cit pro to, abych vycítil nadsázku
Pikus píše:woro90-1 píše: napiš jaké jsou, trsátka se Staggu docela daří
souhlas... jeden čas je u nás měli za 1Kč kus a byly fakt super. Prodávali to v podstatě po "bednách". Škoda, že jsem v tý době nehrál na elektrickou kytaru... bych jich taky pár set koupil (měl jsem jich asi jenom deset)
jakub.kubaaa píše:Nakoupit jich tunu a dělat z toho třeba náramky, to by šlo na odbyt

Nevím nevím - myslím že značka trsátek by byla asi poslední věc, na kterou bych u holky koukalMjkl píše:jakub.kubaaa píše:Nakoupit jich tunu a dělat z toho třeba náramky, to by šlo na odbyt
No nevíl leda tak s trsátek fender, gibson, ibanez bo kdyby nějaký muzicíra viděl na nějaké babě trsátko stagg, tak by ji spíš zabil než ojel

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník